Kamperen in het mooie Enschede (Twente)

Door de corona-crisis hebben zeer veel mensen besloten om niet in het buitenland op vakantie te gaan. Dus gingen ze op zoek naar alternatieven en bezoeken ze ook het mooie Enschede. Enschede is zeer geliefd bij de binnenlandse kampeerders, omdat het heel anders is dan het drukke Westen. Veel vakantiegangers praten over de prachtige groenen omgeving en houden van de Twentse nuchterheid die je in Enschede vind. Daarnaast kun je vanuit Enschede zeer veel mooie fietsroutes fietsen en zit je ook nog eens op een steenworp afstand van de Duitse grens. 

 

Praktische tips: 

Als je wilt gaan fietsen, volg dan een van de mooie routes over knooppunt 12. Via dit knooppunt geniet je binnen 1 dag van alle mooie natuur die Twente je te bieden heeft. 

Ben je iets vergeten in te pakken voor in de caravan? Bezoek dan Pen Caravans in Enschede. Deze caravan dealer heeft naast een ruim assortiment Fendt en Hobby caravans ook vele bijbehorende accessoires. 

Is het slecht weer? Breng dan een bezoek aan het Roombeek. Dit is de wijk die is getroffen door de vuurwerkramp. Er zijn vele herinneringen en ingrijpende musea te vinden die de oorzaak en de wederopbouw van de wijk laten zien.